Biztonságos csomagolási mód

Minden küldeményt a legnagyobb gondossággal csomagoljuk Önöknek. A több különböző anyagú kitöltő rétegnek köszönhetően érjük el, hogy minden pohár, váza vagy gyertyatartó a dobozban szállítás közben kényelembe helyezi magát, s védve van. Ne ijedjen meg hát, ha aránytalanul nagy méretű dobozban küldjük el a kisebb méretű termékeket is. A kristály igencsak törékeny, ezért nagy mértékű gondosságot igényel szállításkor.

A kristály termék minden esetben gondosan, rögzítő kitöltéssel kitöltött. Ezzel kerüljük el azt, hogy a dobozban a termék elmozduljon. Ez után a dobozt gondosan becsomagoljuk ütközés tompító anyaggal, s behelyezzük egy másik, nagyobb dobozba. Ezt a dobozt is újabb kitöltéssel látjuk el, hogy a termék teljes biztonságban legyen. Csak ez után vagyunk a csomagolással elégedettek, s küldjük el azt Önnek.

Csomagolás esetén többrétegű kartondobozokat használunk, melyek ötrétegű hullámkartonból készültek, s azokat gondosan, különböző rögzítő anyagok kombinációjával töltjük ki, mind pl.: buborékfólia, légpárna, vagy polisztirol rögzítőpárna. Kizárólag környezetbarát, újrahasznosítható csomagolóanyagokat használunk. Az általunk választott csomagolási módszerét a kristálynak teherpróbának vetettük alá, hogy szimulálhassuk az igencsak durva kezelését a csomagnak, s biztosak lehessünk abban, hogy a kristály mindig sértetlenül lesz kézbesítve.

© 2023 Top Crystal Trade s.r.o. | Webdesign Next Vision
Ez a weboldal cookiekat használ. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön elfogadja a cookiek használatát.
Elfogadom   További információ.